top of page

Serveis d'Enginyeria OLIVER

Fitxes Tècniques Reduïdes / Matriculació

Serveis d'Enginyeria Oliver elabora ràpidament i amb total garanties la fitxa tècnica reduïda (també anomenda certificat de caraterístiques tècniques o fitxa tècnica d'homologacions parcials). És un document necessari per a la matriculació (vehicles d'importació, vehicles rehabilitats, vehicles històrics, etcètera) en tots els supòsits que contempla el RD 750/2010, per el que es regula els procediments de homologació de vehicles a motor i els seus remolcs, màquinas autopropulsades o remolcades, vehicles agrícoles, així com de sistemes i parts d'aquests vehicles.

Matriculació de Vehicles d'Importació

 

La fitxa tècnica reduïda res té a veure amb la "Fitxa Tècnica" que portem en la guantera del nostre cotxe al costat del permís de circulació. Quan es tracta de matricular un vehicle importat la "Reduïda" és el document substitutiu del COC (el Certificat de Conformitat que expedeix el fabricant) per aquells cotxes que no disposin d'ell i que serveix per homologar el vehicle importat a Espanya. 

 

Les dades necessàries per a la tramitació de la fitxa tècnica reduïda són les següents:

 

  • Documentació del país d'origen fotocopiada o escanejada

  • 3 fotografies del vehicle (frontal, lateral i posterior)

  • Dimensions dels neumàtics o foto on es pugui veure la mateixa. Ex: 215 5/60 R15 102/104 Q 

  • Tipus de canvi de marxes, automàtic o manual

  • Indicació d'on està situat el nombre de bastidor i la placa de característiques del vehicle

  • Foto de la placa de característiques. Al davall un exemple típic de placa de característiques i on trobar-la:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La placa de característiques està normalment allotjada en el buit motor (davall del capó), encara que algunes vegades també pot estar allotjada en altres parts del vehicle: porta de conductor, porta d'acompanyant, davall del seient d'acompanyant, baix volant costat esquerre.

 

 

           Per tant, si necessites la fitxa tècnica reduïda per matricular un vehicle importat, abans necessitem saber aquestes dades; quan les tenguis pots enviar-les per correu electrònic i així podem començar a elaborar la fitxa tècnica reduïda perquè puguis presentar-la a la ITV  i no tingus cap problema per a matricular el teu vehicle. D'altra banda també pots enviar-les per correu ordinari o simplement podem citar-nos en persona, comprovar les dades in-situ i simplificar el tràmit; pots veure el nostre correu electrònic, la nostra direcció i el telèfon a la pàgina de CONTACTE o clika el botó del final de la pàgina.

 

 

 

 

 

 

 

1 País de fabricació

2 Codi de la pintura

3 Fabricant del vehicle

4 Nombre d'homologación CE

5 Nombre d'identificación del vehicle (FIN)

6 Pes màxim autoritzat

7 Carga autoritzada sobre l'eix davanter

8 Carga autoritzada sobre l'eix posterior

Anchor 1

*** Per a qualsevol consulta relacionada no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres, et respondrem ràpidament i sense cap compromís  

bottom of page